Životním pojištěním roku se stal i letos Investor Plus od ING

Životní pojištění ING už potřetí v řadě zvítězilo v soutěži MasterCard Banka roku - Životní pojištění roku. V roce 2004 tuto kategorii vyhrálo Dočasné životní pojištění od ING a v letech 2005 a 2006 Životní pojištění Investor Plus. V kategorii Penzijní fond roku získal letos 2. místo ING Penzijní fond.

Investor Plus poskytuje klientům finanční zajištění, současně pokrývá rozmanitá pojistná rizika a nabízí investici do interních fondů ING podle vlastního výběru. Klienti mohou flexibilně měnit rozsah pojistné ochrany, a tím reagovat na jejich aktuální potřeby.

ING Penzijní fond nabízí vysoce efektivní způsob akumulace a zhodnocení finančních prostředků na penzi. V roce 2005 zvýšil ING Penzijní fond čistý zisk o 114 % na 579 miliónů korun a klientům bylo za loňský rok připsáno zhodnocení 4,2 %. V dosavadní pětileté historii soutěže MasterCard Banka roku se ING PF umístil vždy nejhůře na 2. místě.

„Velmi mě těší, že produkty ING stále oslovují odborníky, kteří rozhodují o udělení cen MasterCard Banka roku,“ komentuje letošní výsledky generální ředitel ING ČR/SR Dick Okhuijsen. „Strategií ING je specializace – poskytujeme vynikající služby v oblasti životního pojištění, penzijního připojištění a investičních fondů. Nemáme ambice vést si pouze ‚průměrně‘ v ostatních typech pojištění. Naše životní pojištění Investor Plus získalo letos již cenu Zlatá koruna a další ocenění v řadě jen dokazuje, že je naše cesta správná.“