Živnostenská banka spolu s klienty oslavuje 3 roky bez zbytečných poplatků

Živnostenská banka již tři roky nabízí produktové balíčky Osobní menu a Business menu, díky nimž získají klienti za paušální poplatek kromě vedení účtu řadu dalších doplňkových služeb zdarma. Živnostenská banka nyní podpořila nabídku těchto balíčků soutěží o dovolenou v ceně 30.000 Kč.

Od 2. května do 29. června mohou klienti, kteří již mají uzavřenou smlouvu o zřízení produktového balíčku Osobní menu a Business menu nebo právě tuto smlouvu uzavřou, vyhrát poukázku na služby od CK Blue Style v hodnotě 30.000 Kč. Stačí odpovědět na soutěžní otázku platnou pro dané soutěžní kolo a vyplněný kupón odevzdat na pobočce Živnostenské banky.

Soutěž Živnostenské banky o dovolenou v hodnotě 30.000 Kč již zná svého prvního vítěze. Stal se jím Petr Koval, který si založil účet v Ostravě. Klienti Živnostenské banky však mohou zkusit své štěstí ještě v dalších 8 kolech.

Soutěž doprovází i road show po pobočkách Živnostenské banky v celé ČR. „Před vybranými pobočkami máme barový pultík, u kterého klientům pro zpříjemnění dne mícháme dva nealkoholické koktejly: Osobní menu a Business menu,“ říká Gabriela Petrová ze Živnostenské banky.

Osobní menu zahrnuje v ceně od 99 Kč měsíčně vedení běžného účtu zdarma, kanály přímého bankovnictví, kartu dle vlastního výběru, všechny elektronické transakce v Kč, neomezený počet výběru z bankomatů Živnostenské banky, možnost zřízení kontokorentu a služby osobního bankéře.

Business menu je balíček služeb pro malé a střední podniky a podnikatele, který od 379 Kč měsíčně zahrnuje kompletní služby obsluhy firemních financí – neomezený počet bezhotovostních transakcí, mezinárodní platební kartu, kanály přímého bankovnictví a zpřístupnění Platební brány NetBanky, správu trvalých platebních příkazů, zakládání termínovaných vkladů a služby Živnobanky Assistance.

Fotografie vítěze Petra Kovala je k dispozici na vyžádání