Živnobanka opět generálním partnerem konference o rozvoji obchodu

P r a h a 23. ledna – Živnostenská banka, a.s., se letos již podruhé stává generálním partnerem Konference o rozvoji obchodu v ČR. 8. ročník tradičního odborného a společenského setkání nejvýznamnějších obchodních firem, dodavatelů spotřebního zboží, služeb a obchodních technologií se uskuteční za její finanční podpory.

Letošní ročník konference, organizované od roku 1995 Svazem obchodu ČR, Vysokou školou ekonomickou v Praze a poradenskou firmou INCOMA, se bude konat 4. a 5. února 2002 v konferenčním centru hotelu Voroněž Brno. Klade si za cíl být ve všech směrech ještě úspěšnější než loňské setkání, které bylo počtem účastníků v historii obchodních konferencí v ČR rekordní.

Program konference odráží prohlubující se zapojení českého obchodního trhu do evropských a globálních struktur. Na základě výzkumu mezi účastníky minulého ročníku konference se v programu objeví ještě více zástupců významných firem podnikajících na středoevropském obchodním trhu. Konference je doprovázena řadou významných obchodních a společenských jednání. V jejím rámci se mimo jiné uskuteční setkání vedoucích představitelů obchodních svazů a asociací reformních zemí střední a východní Evropy a zasedání řídící rady Retail Academy.

Ing. Karel Ježek
Živnostenská banka, a.s.