Praha, 13. července 2007 – Zástupci ING Wholesale Banking se zúčastnili jako dobrovolníci 41. turistického srazu dětských domovů v Krnově. Jednalo se o první událost, kde se zaměstnanci účastnili nefinanční pomocí, což znamená, že dobrovolně pomáhali zajišťovat organizaci akce na místě.

Zaměstnanci ING Wholesale Banking strávili dva dny s dvěmi stovkami dětí z téměř třiceti různých dětských domovů z České republiky. Pomáhali jim v nejrůznějších aktivitách, například při organizování ubytování při příjezdu, při rozvozu jídla a pití nebo orientaci na místě. Pomáhali také při dalších soutěžích a sportovních aktivitách, kdy se s dětmi učili, co obnáší být hasičem. S dětmi též navštívili muzeum flétny.

Zaměstnanci ING Wholesale Banking dětem pomáhají také tím, že od roku 2005 přispívají formou srážky za mzdy jednorázově či pravidelně do ING Wholesale Banking Fondu Nadace Terezy Maxové, který podporuje děti umístěné v dětských domovech v České republice a děti v pěstounské péči ve věku od 6 do 19 let.