Zástupci ČSOB se zúčastnili Volkswagen Maratonu Praha

[Tisková zpráva] V neděli 8. května proběhl v Praze již tradiční Maraton, kterého se zúčastnili i zástupci z řad zaměstnanců ČSOB. Zapojili se do všech tří kategorií. Do běhu jednotlivců nastoupilo 12 závodníků z ČSOB. Dále zaměstnanci postavili 8 štafet a v neposlední řadě i jeden tým. Stejně tak jako v případě Hervis ½ Maratonu se banka rozhodla darovat Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové stejnou částku, která byla zaplacena za registrace na Maraton Praha. Celková částka činí 70 450 Kč.

„V dubnu proběhl v Praze známý ½ Maraton, kterého se zúčastnilo celkem 97 běžců za ČSOB. Účast na květnovém Maratonu nebyla tak vysoká, což je dáno především mnohem vyšší náročností. I tak se Maratonu zúčastnilo velké množství zaměstnanců a veškerý výtěžek ze startovného zaměstnanců ČSOB půjde přímo Výboru dobré vůle. Věříme, že letošní rok bude inspirací i pro další zaměstnance, a v příštím roce bude účast ještě větší,“ řekla Pavlína Folovská, manažerka společenské odpovědnosti ČSOB.

Letošního maratonu se opět zúčastnili běžci z celé České republiky i ostatních míst Evropy. Někteří to vzali jako již tradiční sportovní aktivitu, na kterou trénují celý rok a jiní se zúčastnili úplně poprvé, aby otestovali svoje schopnosti.