Zástupci ČSOB se zúčastnili 44. závodu Jizerské padesátky

[Tisková zpráva] Zástupci ČSOB v čele s kolegy ČSOB Private Banking a jejich klienty se zúčastnili již 44. závodu Jizerské padesátky, který se konal v neděli 9. ledna.

Snažili se uspět v obou závodech, jak v Jizerské firemní Penzijních fondů ČSOB, tak také v individuálním závodu. Startovné, které tito sportovci zaplatili, obdrží také Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, se kterou ČSOB spolupracuje.

„Snažili jsme se předvést co nejlepší výkon a přitom přispět na dobrou věc. Jsem velmi rád, že jsme se zúčastnili v tak hojném počtu a chtěl bych poděkovat jak našim klientům, kteří se k nám v závodění připojili, tak i mým kolegům z banky,“ řekl Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking a dále dodává: „Díky naší účasti v závodu byl výtěžek ze startovného věnován Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, a to ve výši 22 500 Kč.“

V 44. Jizerské padesátce se nejrychlejším běžcem za ČSOB stal Martin Kosobud, který závod dokončil v čase 3 hodiny a 14 minut. K zaměstnancům ČSOB Private Banking se připojil rovněž generální ředitel ČSOB Investiční společnosti Jan Barta. Na start firemního závodu ČSOB Penzijních fondů byly postaveny 2 štafety ze složených týmů jak zaměstnanců ČSOB tak klientů.