Zaměstnanci Provident Financial sázeli v Jizerských horách nové stromky - Pomáhali Suchopýru s opravami výsadby poškozené povodní

[Tisková zpráva] Zaměstnanci Provident Financial společně se členy sdružení Suchopýr se tento víkend již pošesté zúčastnili výsadby nových stromků v Jizerských horách.

Třicítka zaměstnanců Provident Financial vysázela a ošetřila ochranným nátěrem 200 malých dubů na ekofarmě Suchopýr v Oldřichově v Hájích. Za šest let dobrovolnické spolupráce tak v Jizerských horách vysadili již více než 1 800 stromků. Stejně jako v minulých letech i letos společnost podpořila tento projekt částkou 200 tisíc korun.

„Vedle nové výsadby nám dobrovolníci z Provident Financial velmi pomohli při opravách dřívější výsadby jilmů horských, kterou výrazně poškodily nedávné povodně,“ ocenil výpomoc dobrovolníků Radek Hromádka ze sdružení Suchopýr.  Jedním z hlavních cílů sdružení je obnova přirozených lesů a původních dřevin v Jizerských horách.

Společnost Provident Financial dobrovolnické aktivity svých zaměstnanců aktivně podporuje. „Všem dobrovolníkům z řad našich zaměstnanců, kteří v Jizerských horách sázeli stromky, zaplatíme jejich čas jako jejich běžný pracovní den,“ uvedl Ondřej Holoubek, mluvčí společnosti Provident Financial.