Zaměstnanci ING Commercial Banking rozdávali aktivně radost v dětském domově

[Tisková zpráva] V prvním červnovém víkendu zorganizovali zaměstnanci ING Commercial Banking a zástupci Nadace Terezy Maxové dětem pro děti z dětského domova v Mašťově zábavný den plný soutěží a her.

Zároveň dětskému domovu oficiálně předali dar ING Commercial Banking – použité firemní počítače, které dětem ještě v dostatečné míře pomohou získat základy počítačové gramotnosti a celkového rozhledu při práci s PC a v prostředí internetu. Pracovníci banky tak již poněkolikáté pomáhají dětem v rozvoji jejich dovedností a zkušeností.

Po celý nedělní den se děti z dětského domova v Mašťově zapojovaly do her a soutěží, které pro ně zaměstnanci banky připravili. Ti nejmenší si mohli ověřit svůj cit pro rovnováhu v rámci soutěže se lžící a ping-pongovým míčkem nebo se zúčastnit závodů ve skákání v pytli. Někteří uplatnili své střelecké dovednosti při shazování plechovek tenisákem. Starší dívky se zúčastnily soutěže Miss Mašťov a kluci společně s vychovateli si zahráli fotbalový turnaj proti týmu složeného ze zaměstnanců ING Commercial Banking a zástupců Nadace Terezy Maxové dětem.

„Především bych chtěla poděkovat za věcný dar, a také za velmi pečlivě připravený program pro děti. Obdivovala jsem plné nasazení a nadšení, s jakým se zaměstnanci ING věnovali dětem. Atmosféra byla z obou stran velmi přátelská a uvolněná.  Krátce po zahájení to vypadalo, že se skutečně sešli dlouholetí přátelé a ne lidé, kteří se prakticky vidí poprvé,“ zhodnotila setkání Marie Kafková, ředitelka DD a ŠJ Mašťov, a dodala: „Věřím, že toto bylo první z mnoha setkání, které se v budoucnu ještě uskuteční, našim dětem se to velmi líbilo.“