Zaměstnanci GE Money obdarovali přes 430 dětí a dospělých v ústavní péči z celé ČR

Vánoční nadílku v podobě 513 dárků, o které si napsalo přes 430 děti i dospělých v ústavní péči po celé České republice, připravili zaměstnanci společností GE Money. Jako každý rok i letos obdrželi početný seznam konkrétních přání a bylo na dobrovolném rozhodnutí každého, zda někomu z potřebných udělá radost.

Někteří obdarovali hned několik dětí či handicapovaných dospělých, na určité dárky se naopak skládaly celé týmy. Slavnostní předání vánoční nadílky v celkové hodnotě zhruba 200 tisíc korun proběhlo 16. prosince za účasti generálního ředitele GE Money v ČR Petera Herberta a zástupců několika dětských domovů.

Nadělování dárků dětem v dětských domovech a dospělým v ústavech se speciální péčí je v GE Money prosincovou tradicí. Přestože se jedná o zcela dobrovolnou pomoc, dárků se pravidelně sejde víc než kolik každým rokem obdržíme přání. Mám z toho ohromnou radost a velice si této aktivity našich zaměstnanců vážím, říká Tina Theodorou, manažerka CSR projektů GE Money v České republice.

Letos vánoční přání svých svěřenců zaslalo 12 dětských domovů, sdružení a neziskových organizací, se kterými GE Money dlouhodobě spolupracuje. Konkrétně se jedná o Občanské sdružení Kaňka v Táboře, Sdružení postižené dítě v Táboře, Klokánek v Praze 8, vyhořelá Mateřská škola ve Vrchlabí, Kojenecký ústav Kyjov, Dětský domov Ostrava-Hrabová, Dětský domov Slezská Ostrava, Dětský domov Milotice, Dětský domov Vizina, Dětský domov v Horní Čermné, Dětský domov ve Dvoře Králové a Dětské centrum Brno.