Zaměstnanci eBanky zvolili své zástupce v dozorčí radě

Zaměstnanci eBanky zvolili dva své zástupce v dozorčí radě. Ze šesti kandidátů dostali nejvíce hlasů Pavel Makovský, ředitel divize Interní a externí komunikace a Roman Knaus, manažer oddělení Distribuční kanály.

K volbě dvou zástupců zaměstnanců došlo po odstoupení zaměstnanci dříve zvolených členů dozorčí rady.

Oba zvolení zástupci za zaměstnance mají tříletý mandát a doplnili počet členů dozorčí rady eBanky na šest.

Pavel Makovský působí v eBance od roku 2000. Prošel pozicemi manažer oddělení řízení obchodu občanů, podnikatelů a SME a manažer oddělení prodeje. V současné době je odpovědný za řízení interní i externí komunikace eBanky.

Zvolení do dozorčí rady zaměstnanci si velmi vážím a považuji jej za ocenění více než tříleté práce v eBance. Budu se snažit zaměstnancům banky přinášet informace o činnosti tohoto klíčového orgánu a prosazovat jejich zájmy, dodává Pavel Makovský, nový člen dozorčí banky eBanky zvolený za zaměstnance.

Roman Knaus pracuje v eBance od roku 1998. Postupně pracoval jako Osobní bankéř a ředitel Klientského centra v Olomouci. V roce 2001 přešel do oblasti marketing a produkty, kde pracoval jako manažer pro rozvoj a manažer oddělení Firemní finance. V současné době vede oddělení Distribuční kanály v jehož gesci je vývoj a rozvoj přímých distribučních kanálů, tzn. Internet banking, GSM banking a další.

Roman Knaus, nový člen dozorčí banky eBanky zvolený za zaměstnance ke svému zvolení řekl: Cením si důvěry všech kolegů, kteří mne zvolili členem dozorčí rady eBanky. Mým cílem a úkolem je hájit a prosazovat oprávněné zájmy všech zaměstnanců eBanky v tomto nejvyšším orgánu.