Záložna CREDITAS otevírá pobočku v Pardubicích

[Tisková zpráva] Pardubická pobočka se stala sedmou pobočkou Záložny CREDITAS. Je situována v ulici k Polabinám, proti obchodnímu domu Tesco, poblíž Palackého třídy v centru města. Jedná se o první pobočku Záložny CREDITAS v Pardubickém kraji.

Pobočka je kromě nových klientů určena i stovce stávajících klientů z Pardubic, kterým se tímto krokem Záložna CREDITAS přibližuje a opět vylepšuje finanční servis.

Po Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Třebíči a Chotěboři se jedná o sedmou pobočku, ve které klientští pracovníci poradí s výběrem vhodných produktů a umožní jejich založení. V nabídce jsou běžné a spořící účty, vkladní knížky či termínované vklady. Pracovníci pobočky také převezmou žádost o individuální či podnikatelský úvěr. Většinu produktů Záložny CREDITAS je možné založit i na dálku prostřednictvím internetu, pošty či využitím bezplatné informační linky 800 888 009.

„Tímto krokem naplňujeme strategii být blíže lidem v krajských městech celé republiky a nabídnout služby srovnatelné s klasickými bankami, ovšem se zajímavějšími úrokovými sazbami,“ říká Petr Rasocha, předseda představenstva Záložny CREDITAS.