Zajištěné fondy: Geniální produkt nebo velký humbuk?

Nepříjemnou pravdu o zajištěných fondech odhalí analytici společnosti MONECO a redaktoři časopisu FOND SHOP na bezplatném semináři v Praze. Zájemci z řad investorské veřejnosti se o populárních a silně marketingově propagovaných zajištěných konstrukcích dozví fakta, o kterých banky a investiční společnosti raději nemluví.

Jak nejlépe vybudovat finanční rezervu na seniorský věk je tématem druhé části semináře. Některé investiční produkty jsou k tomuto účelu vhodnější než jiné. Lidé se připravují o část své budoucí kupní síly tím, že drží peníze v nevhodných investičních nástrojích. Velkým problémem se ukazuje také neznalost dostatečné výše potřebné finanční rezervy na důchod. Silný tým poradenské společnosti MONECO a investorského časopisu FOND SHOP vytvořil analytické nástroje odpovídající na základní otázky: Kolik a kam, aby důchod nebyl chudý.

Seminář se koná v Praze dne 6. 12. 2007 od 16:00 do 17:30 hodin v hotelu Legie na ulici Sokolská 33, 102 00 Praha 2. Účast na semináři je bezplatná po závazné registraci nejpozději do 3. 12. 2007. Seminář svým zaměřením není určen pro poradce a investiční zprostředkovatele! Zájemci se mohou registrovat vyplněním registračního formuláře na webu www.moneco.cz.