Zájem o Perfekt konto KB rekordně roste

Praha, 25.dubna – Komerční banka zaznamenává v poslední době rekordní zájem klientů o Perfekt konto. V měsíci březnu si Perfekt konto založilo více než 17.000 klientů, což představuje téměř dvojnásobný nárůst oproti předchozím měsícům. „Narůstající zájem jen potvrzuje, že tento balíček produktů a služeb plně pokrývá potřeby klientů, kteří vyžadují aktivní přístup ke správě svých financí,“ objasnil Petr Slabý, náměstek ředitele pro marketing. „ Tito klienti pro které je Perfekt konto právě určeno, tvoří zhruba 60 % českého trhu,“ doplnil Slabý.

Perfekt konto poskytuje kompletní servis – běžný účet, mezinárodní platební kartu VISA Electron, měsíčně dva bezplatné výběry z bankomatů KB, telefonní bankovnictví KB, zasílání SMS zpráv o zůstatku na účtu a povolený debet až do výše 10.000 ihned po otevření účtu. Měsíční vedení Perfekt konta stojí 55 Kč.

Za šest měsíců od uvedení Perfekt konta na trh otevřela Komerční banka celkem 55.200 těchto kont.

Perfekt konto Komerční banky získalo ocenění Stříbrná koruna v kategorii univerzálních bankovních produktů. Tato cena je udílena Finanční akademií, jejímiž členy jsou zástupci Komise pro cenné papíry, médií, finančních institucí a vysokých škol. Komerční banka a její dceřiné společnosti získaly dohromady 6 cen Finanční akademie udělovaných v rámci Veletrhu investičních příležitostí. Zlatou korunou byla např. v kategorii Platební karty oceněna čipová karta KB.

Marie Petrovová