Zájem o Osobní půjčku Expres před Vánocemi prudce roste

GE Capital Bank zaznamenává před Vánocemi výrazný nárůst zájmu o Osobní půjčku Expres. Banka v listopadu poskytla nové úvěry v objemu 1,018 miliardy Kč, za období leden - listopad přitom banka poskytla úvěry v celkovém objemu 7,991 miliardy Kč. Celkové portfolio již obsahuje více než 400 tisíc úvěrů. S blížícími se Vánocemi banka očekává kulminaci zájmu o Osobní půjčku Expres.

Zájem klientů o Osobní půjčku Expres vykazuje skutečně rostoucí trend – uplynulé dva měsíce byly pro GE Capital Bank v oblasti spotřebitelských úvěrů rekordní – dvakrát jsme překročili miliardový objem u poskytnutých úvěrů, řekl ředitel retailového bankovnictví Jan Rollo. Pozitivní je také výrazně rostoucí zájem o Osobní půjčku Expres ze strany nových klientů GE Capital Bank, dodal Jan Rollo.

V září poskytla banka nové spotřebitelské úvěry za 0,858 miliardy Kč a v říjnu i v listopadu překonaly měsíční objemy hranici miliardy Kč. Od počátku roku do konce listopadu poskytla GE Capital Bank již 155 tisíc osobních půjček Expres v objemu téměř osmi miliard Kč (o 36 % více než loni).

Celkový aktuální stav objemu portfolia Osobních půjček Expres byl ke konci listopadu 13,5 miliardy Kč a tvořilo ho více než 400 tisíc kusů úvěrů.

Kromě vlivu blížících se Vánoc se na dynamicky rostoucím zájmu o Osobní půjčku Expres podílí nabídka „Půjčka v akci!“, kterou jsme začali nabízet v září,“ řekl manažer spotřebitelských úvěrů GE Capital Bank Radko Šindrbal. „Kulminaci zájmu očekáváme poslední tři týdny před Vánocemi. Během prvních tří čtvrtletí se naše měsíční prodeje pohybovaly mezi 10 000 – 15 000 poskytnutými Osobními půjčkami Expres. V posledním čtvrtletí roku překračuje měsíční počet poskytnutých Osobních půjček Expres hranici 18 500 kusů, dodal Radko Šindrbal.

V roce 2003 půjčila GE Capital Bank v posledních třech měsících roku Osobní půjčku Expres v objemu 1,833 mld. Kč – letos očekáváme ve stejném období objem ve výši 2,75 mld. Kč, dodal Radko Šindrbal.

„Půjčka v akci!“, s níž přišla GE Capital Bank na trh v září, spočívá v nabídce Osobní půjčky Expres ve výši 50 tisíc Kč s garantovanou měsíční splátkou 999 korun nebo 75 tisíc Kč s garantovanou splátkou 1499 korun.