Vzrůstající zájem o financování vozů Audi

Za prvních jedenáct měsíců letošního roku bylo ve značce Audi Finance od ŠkoFINu uzavřeno celkem 641 leasingových nebo úvěrových smluv na nové vozy Audi. Značka Audi Finance tedy zaznamenala nárůst o 33 % oproti stejnému období loňského roku. Jak vyplývá ze vzrůstajícího zájmu klientů, je financování vozů této značky od ŠkoFINu stále oblíbenější. V současné době mohou klienti využít dvou hlavních akčních nabídek pod názvem „Audi Leasing 0 % na model A3 s Kooperativou“ a „Audi Leasing/ Credit A6 EXTRA s Allianz”.

„Audi Leasing 0 % na model A3 s Kooperativou“ je postaven na nulovém financování bez navýšení a vztahuje se jak na soukromé osoby tak i na podnikatele a platí i pro užitkové varianty N1 modelové řady Audi A3, A3 Sportback a S3 s možností uzavření smlouvy na 36 nebo 48 měsíců. Součástí nabídky je výhodné havarijní pojištění a povinné ručení od Kooperativy.

Druhou nabídku „Audi Leasing/Credit A6 EXTRA s Allianz” připravil ŠkoFIN rovněž ve spolupráci s dovozcem Import Volkswagen Group – Divize Audi. Jedná se o atraktivní možnost financovat nové a předváděcí modely A6 a A6 Avant včetně kategorie N1. Tyto vozy je nyní možné v rámci této akce pořídit na leasing nebo úvěr s roční procentní sazbou nákladů (RPSN) ve výši maximálně 6 procent. Součástí financování je i výhodné pojištění od Allianz, které zahrnuje povinné ručení, havarijní pojistku a pojištění čelního skla. Splátka předem je možná od 25 do 70 procent a délka financování 36 až 60 měsíců.

S ohledem na změny vyplývající z daňové reformy je vhodné pro podnikatele, kteří uvažují o změně vozového parku a zajímá je daňová uznatelnost splátek během tří let, uzavřít smlouvu do konce roku před úpravou daňových předpisů.