Výzkum ukázal spokojenost zákazníků s kreditní kartou MoneyCard

Výsledky výzkumu zákaznické spokojenosti pro GE Money mezi uživateli kreditní karty MoneyCard ukázaly jejich výraznou spokojenost s tímto finančním produktem. MoneyCard nabízí klientům jedny z nejnižších nákladů na správu účtu kreditní karty na českém trhu.

Exkluzivní průzkum agentury TNS AISA pro GE Money mezi držiteli kreditní karty MoneyCard potvrdil jejich spokojenost s využíváním tohoto finančního produktu. Uživatelé ocenili především důvěryhodnost a dobrou pověst skupiny GE Money, přehlednost měsíčních výpisů, způsob zajištění bezpečnosti při doručení karty, rychlost a jednoduchost vyřízení, možnost získat společně s kartou výhodně peníze navíc nebo použít MoneyCard při výběru hotovosti v bankomatech nejen GE Money Bank.

„Počet kreditních karet vydaných GE Money vzrostl v prvních třech měsících roku 2006 ve srovnání se stejným obdobím roku minulého o 350 procent. Kreditní karty se mění z úvěrového produktu na platební nástroj pro běžné nákupy. Jejich prodej dynamicky roste i u obchodníků,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Z výzkumu vyplývá vysoká věrnost klientů GE Money, pro oblast retailového bankovnictví je o dva body nad evropským průměrem. Polovině držitelů kreditní karty MoneyCard vyhovuje současná výše jejich kreditního limitu. Pokud se však rozhodnou výši kreditního limitu navýšit, aby si mohli půjčit více peněz, mohou tak například učinit přímo na bankomatech GE Money Bank prostřednictvím služby Infolimit. V současné době je pro klienty k dispozici 406 bankomatů vybavených touto službou a jejich počet hodlá banka i nadále zvyšovat. Žádná jiná banka na českém trhu podobnou možnost navýšení úvěrového rámce nenabízí.

Prostřednictvím sítě 6 500 spolupracujících partnerů GE Money Multiservis pak mohou zákazníci využít unikátní možnost zřídit si kreditní kartu přímo v obchodě bez nutnosti dokládat potvrzení o příjmu. V současné době je GE Money Multiservis jediná splátková společnost v České republice, která tuto službu široké veřejnosti nabízí. Zákazník může bez potvrzení o příjmu získat MoneyCard s kreditním limitem až 75 000 Kč. Dosud musel dokladovat své příjmy již od výše 18 000 Kč.

Kreditní karta MoneyCard se v České republice stala v roce 2005 druhou nejrozšířenější kreditní kartou. Díky široké distribuční síti poskytla společnost GE Money v roce 2005 svým klientům největší počet kreditních karet na českém trhu, které aktivně využívalo 137 tisíc klientů.