Výstava fotografií Jana Železného

Jan Železný, trojnásobný olympijský vítěz a držitel světového rekordu v hodu oštěpem, zahájil autogramiádou výstavu svých fotografií v pražském Paláci Flóra.

Praha, 6. května 2004 – Asociace Visa International, oficiální platební systém letních olympijských a paralympijských her 2004 v Aténách, připravila výstavu fotografií JAN ŽELEZNÝ – NEJLEPŠÍ OŠTĚPAŘ VŠECH DOB. Výstava byla zahájena 5. května autogramiádou Jana Železného a bude k vidění v pražském Paláci Flóra až do 6. června 2004.

Jan Železný, nejlepší atlet světa roku 2000, trojnásobný olympijský vítěz a držitel světového rekordu v hodu oštěpem je jedním z českých spotřebitelů, kteří si jsou vědomi výhod, které přináší platební karty. Často platím kartou Visa, protože to je rychlejší, bezpečnější a pohodlnější než platit při nákupech v hotovosti. Jelikož pravidelně cestuji do zahraničí, je pro mne karta Visa nepostradatelná; mohu ji použít prakticky všude na světě a nemusím si dělat starosti s výměnou cizích měn. Chtěl bych vyzvat své spoluobčany, aby svými kartami Visa platili častěji, a to jak v zahraničí, tak při nákupu zboží a služeb v České republice, uvedl Jan Železný.

Jakožto největší sportovní událost na světě dokáží olympijské hry přitáhnout lidi všech věkových kategorií, národností i povolání. V souladu s tímto ideálem i karty Visa jsou naprosto pro všechny.

Od roku 1986 asociace Visa International věnovala na podporu rozvoje olympijských atletů více než 17 milionů dolarů. Visa CEMEA sponzoruje například ruský olympijský hokejový tým a olympioniky z Chorvatska, České republiky a Rumunska.