výsledky společného projektu pro Car Club – předání dvou vozů

Společnosti ŠkoFIN, Škoda Auto, Česká pojišťovna a Car Club představily ve dnech 24.-27.10.2006 na veletrhu Hospimedica v Brně ojedinělý projekt spolupráce a pomoci postiženým občanům.

V rámci tiskové konference byly předány předsedovi Národní rady zdravotně postižených, panu Václavu Krásovi, dva nové vozy Škoda Fabia Combi.

Ing. Roman Vavroň, vedoucí Obchodního oddělení & produktového marketingu ve ŠkoFINu, poděkoval za nabídnutou spolupráci Car Clubu i ostatním partnerům: „Nabídnout pomocnou ruku lidem, kteří to nejvíce potřebují, je cílem snad nás všech. Věříme proto, že tato cesta splní očekávání a přinese užitek a zjednodušení životních podmínek našim handicapovaným spoluobčanům. Společnost ŠkoFIN počítá s podporou tohoto projektu, neboť jej považuje za velmi důležitý a společensky přínosný.“

Partnery tohoto projektu jsou ŠkoFIN, Škoda Auto a Česká pojišťovna. Konkrétně společnost ŠkoFIN zajistí financování nákupu vozů a ve spolupráci se Škoda Auto poskytne cenové zvýhodnění na dodávaná auta. Česká pojišťovna v rámci pojištění těchto vozů nabídne rozšířenou asistenci. Počítá se i s možností individuálních úprav vozu pro postižené či využití příspěvku na koupi vozu od státu. Pro handicapované občany tak bude zajištěna kompletní péče od dodání, financování, úpravy vozu až po servis prostřednictvím společnosti Car Club.