Výsledky Partners potvrzují úspěch nové společnosti

Finanční poradenská společnost Partners ve druhém měsíci svého fungování potvrdila, že rozšířené portfolio produktů dokáže klienty zaujmout a že o práci v Partners má zájem stále více finančních poradců.

„Červenec byl prvním měsícem, kdy jsme měli k dispozici plné portfolio finančních produktů. Díky tomu naši poradci uzavřeli 3 219 smluv, tedy o dvacet procent více než v červnu, a provizní obrat dosáhl 37 milionů korun. V době dovolených jsme dokázali udržet obrat z předchozího měsíce a ještě výrazně zvýšit počet smluv,“ říká předsedkyně představenstva a ředitelka společnosti Kateřina Palková.

„Těší mě především růst počtu smluv na pravidelné investování do podílových fondů, které je zejména nyní v době rozkolísaných trhů mnohem bezpečnější než jednorázové investice větších částek,“ připomíná Pavel Kohout, ředitel pro strategii společnosti Partners. „Výrazný nárůst jsme zaznamenali také u hypoték, kde jsme pro 203 klientů zprostředkovali hypotéky za téměř 400 milionů korun,“ dodává Kohout.

„Úspěšný start Partners a naše nové produkty lákají nové poradce. Oproti červnu vzrostl počet aktivních poradců o 150 na 632 a celkový počet poradců Partners nyní činí 1 030,“ říká ředitel pro rozvoj a péči o klienty Tomáš Prouza. Zájem o práci v Partners také projevuje čím dál tím více poradců z jiných společností, a to jak kvůli zajímavým produktům v naší nabídce, tak i kvůli atraktivnímu systému odměn," dodává Prouza s tím, že průměrný příjem na poradce za červenec dosáhl 46 000 Kč.

Společnost Partners začala poskytovat finanční poradenství po celé České republice v červnu 2007. Jejími majiteli jsou Kateřina Palková, Pavel Kohout, Jan Majer a Tomáš Prouza.

Statistika za červenec 2007
Položka Hodnota