Výkonným ředitelem pro obchod ČSOB Leasing byl jmenován Radan Šantora

Praha, 11. 3. 2007 – Výkonným ředitelem pro obchod největší české leasingové společnosti ČSOB Leasing byl k 1. 3. 2007 jmenován Ing. Radan Šantora. Jeho úkolem bude manažerské vedení obchodních týmů a další rozvoj obchodních aktivit společnosti ČSOB Leasing.

Radan Šantora doposud zastával různé pozice v oblasti řízení finanční skupiny GE Money, naposled na pozici vedoucího řízení efektivnosti distribuční sítě.

„ČSOB Leasing je nezpochybnitelnou jedničkou leasingového trhu. Možnost posunout laťku obchodu této společnosti ještě výš je pro mě lákavou výzvou a zároveň závazkem,“ uvedl Radan Šantora. ”Ze svého předchozího působení mám rozsáhlé zkušenosti s prodejem a distribucí nejen finančních produktů, ale i rychloobrátkového zboží. Specifika prodeje rychloobrátkového zboží se v poslední době stále více uplatňují i v distribuci finančních služeb. ČSOB Leasing jako univerzální leasingová společnost s komplexní nabídkou produktů pro všechny typy zákazníků mně poskytuje daleko širší možnosti uplatnění,“ doplnil Radan Šantora.

Radan Šantora se narodil 7. 4. 1958 ve Strakonicích. Je absolventem Vysoké školy ekonomické, obor vnitřní obchod. Ve volném čase se věnuje sportu, cestování a především své rodině – je ženatý a má dvě děti.

Ing. Andrea Kupková bude nadále působit na pozici obchodní ředitelky a bude nejvyšším obchodním reprezentantem ČSOB Leasing při obchodních jednáních s klíčovými partnery a zákazníky.