Vyhrajte počítač s kartou Aura

Cetelem připravil pro své klienty velkou podzimní soutěž o celkem 31 počítačů. „Soutěž bude trvat celý říjen a každý den vyhraje jeden z klientů stolní počítač. Jako bonus dostane navíc kolekci šesti multimediálních CD s encyklopedií světa,“ informoval dnes ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti Cetelem. Soutěže se mohou zúčastnit všichni držitelé kreditních karet, vydaných společností Cetelem.

V průběhu října 2007 vyhraje každý den jeden z klientů Cetelem stolní počítač s kolekcí šesti multimediálních CD, která představují krásy a zajímavosti jednotlivých světadílů. „Kreditní karta Aura tak kromě svých ostatních výhod může našim klientům přinést i zábavu a vzdělání, pokud budou mezi šťastnými výherci naší velké podzimní soutěže,“ doplnil ing. Horák.

Výhercem se stane klient, který v daném dni vyčerpá ze své karty celkově nejvyšší částku. Může se jednat o jednorázové použití karty nebo o součet více transakcí, provedených během jednoho dne. Do soutěže se započítávají tuzemské a zahraniční platby kreditní kartou v obchodech, dále výběry hotovosti z bankomatů, převod peněžních prostředků na bankovní účet klienta a další transakce.

Kreditní karty Aura, které vydává Cetelem ve spolupráci s asociací MasterCard, mohou klienti používat v široké síti prodejních míst a bankomatů v ČR i po celém světě. Od roku 2006 mají všechny kreditní karty Aura až 50denní bezúročné období. Cetelem vydal za celou dobu své existence již více než 900 000 kreditních karet. Jedná se jak o kreditní karty Aura v barvách Cetelem, tak o kobrandované karty, vydávané ve spolupráci s obchodními partnery.