Vydařený podzim s hypotékami od Volksbank

[Tisková zpráva] Volksbank CZ od října snižuje úrokové sazby pro hypoteční úvěry o 0,2 procentního bodu. Pro standardní hypoteční úvěr tak nová garantovaná sazba bez dalších podmínek činí 3,99 % p.a. a klient získá i slevu na poplatek za zpracování úvěru ve výši 50 %. V rámci nabídky refinancovaných hypoték Volksbank nastavila garantovanou úrokovou sazbu 3,49 % p.a. a zpracovatelský poplatek v rámci prodloužení akce „Refinancování bez starostí“ činí jen 999 korun.

„Po nepříliš horkých letních dnech přišlo přívětivé a dlouhé babí léto, které přímo vybízí nerozhodnuté zájemce k pořízení si vlastního bydlení na hypotéku. Volksbank CZ jako zodpovědný partner ve financování bydlení podporuje své stávající i nové klienty tím, že pokračuje ve snižování úrokových sazeb a dostává se pod hranici 3,5 % p.a.,“ vysvětluje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodá-vá: „Nechtěli jsme opomenout ani ty klienty, kteří již hypoteční úvěr mají, a právě jim skončila doba fixace. Pro ty jsme do konce října prodloužili nabídku s atraktivní úrokovou sazbu 3,49 % p.a. pro hy-potéky se splatností do 10 let a 3,69 % pro splatnost nad 10 let. Součástí této nabídky je i zvýhodněný zpracovatelský poplatek 999 Kč.“

Standardní hypoteční úvěr do 90 % LTV, splatnost nad 10 let:

3Y fixace – garantovaná úroková sazba bez dalších podmínek 3,99 % p.a.

Klient má navíc možnost získat exkluzivní úrokovou sazbu od 3,69 %, například i tím, že bude Volksbank CZ využívat jako svou domácí banku.

Sleva na zpracovatelský poplatek 50 %.

Refinancování hypoték, splatnost do 10 let:

3Y fixace – garantovaná úroková sazba bez dalších podmínek 3,49 %. p.a.

Zvýhodněný zpracovatelský poplatek 999 Kč.