Volksbank CZ: vybírejte v cizině jen za 29 korun

Od července nabízí Volksbank CZ novou edici Holiday karty. Klienti, kteří nabídky Volksbank CZ využijí, budou moci z libovolného bankomatu kdekoli na světě výhodně vybírat jen za 29 korun. Holiday karta je nabízena zdarma v rámci cenových programů FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE a FREE konto, a to od 1. července do 15. listopadu 2009. Platnost karty je pět let.

S Holiday kartou mohou klienti provádět standardní bankovní operace jako s ostatními platebními kartami, které Volksbank poskytuje, uvádí Vladimír Hozman, vedoucí platebních karet Volksbank CZ, a doplňuje: Karta je vydávána jako VISA Electron a je vybavena moderní čipovou technologií. Navíc je možné si k ní sjednat pojištění ztráty nebo krádeže karty, což jistě ocení nejen cestovatelé.

Jedinou podmínkou pro bezplatné vydání a vedení Holiday karty je založení jednoho z balíčků služeb, které Volksbank nabízí – FIT konta, STYL konta, Programu EXCLUSIVE nebo FREE konta (pro studenty do 30 let). U STYL konta, Programu EXCLUSIVE a FREE konta získá klient automaticky zdarma v rámci balíčku ke kartě i cestovní pojištění. Ti, kteří si založí STYL konto nebo FREE konto, dostanou k Holiday kartě navíc dárek – speciální víceúčelovou šňůrku na krk s pouzdrem na kartu.

Více informací na www.volksbank.cz