Volksbank CZ: snazší přístup k dotacím je reálný

Od poloviny října 2009 se partnerem Volksbank CZ stala mezinárodní konzultační společnost EUFC CZ s.r.o. Společná kooperace obou společností je zaměřena na klienty Volksbank, kteří mají zájem o novinky, poradenství a přípravu projektů v oblasti dotací ze Strukturálních fondů Evropské unie.

Díky spolupráci Volksbank a EUFC získají naši stávající i potenciální klienti možnost bezplatného poradenství a konzultace svého investičního záměru právě v kontextu s dotací, vysvětluje Renáta Brabcová, SME Business Development Manager Volksbank CZ, a dodává: Související hodnotou této spolupráce je nabídka úvěrových příslibů a úvěrů na spolufinancování, které klient Volksbank jako žadatel o dotaci může využít, pokud nedisponuje dostatečnými prostředky k realizaci projektu. O poskytnutí úvěru rozhoduje Volksbank s ohledem na rizikový profil každého žadatele.

Volksbank EU program je určen pro podnikatele, malé a střední podniky a subjekty veřejného sektoru. Věříme, že naše klienty zaujme i služba pravidelného a cíleného poskytování informací a rad z oblasti evropských fondů tak, aby v případě potřeby mohli dotaci na realizaci konkrétního projektu získat, doplňuje Renáta Brabcová.

Kromě úvěrových produktů mohou klienti využít také Speciálního konta pro EU z nabídky Volksbank.