Volksbank CZ refinancuje hypoteční úvěry - do konce června za zvýhodněnou sazbu 3,99 procenta

Praha, 26. dubna 2007 – Volksbank CZ nabídne od května 2007 refinancování úvěrů na bydlení prostřednictvím nového produktu „Refinancování hypoték od Volksbank“. Přednostmi nového produktu jsou především zvýhodněný poplatek za zpracování 0,35 % z výše úvěru, akceptace původního tržního ocenění nemovitosti a zvýhodněná úroková sazba s fixací až na 10 let. Pro klienty, kteří se rozhodnou podepsat smlouvu do konce června, připravila Volksbank zvýhodněné úrokové sazby od 3,99 do 4,39 % pro fixace na pět let.

Pro účely refinancování hypoték je nově v nabídce možnost 10leté fixace úrokové sazby. Volksbank poskytne úvěr až do 100 % tržní hodnoty nemovitosti se splatností až na 30 let. Zvýhodněný poplatek za poskytnutí úvěru činí 0,35 % z výše úvěru, minimálně 3 000 korun a maximálně 17 500 korun.

Klientovi k vyřízení stačí pouze 1 doklad totožnosti a 3 výpisy z účtu u své stávající banky. Volksbank akceptuje původní ocenění nemovitosti (ne starší 6 let) a sama si již zajistí agendu spojenou s výpisem z katastru nemovitostí. Klientovi tak při refinancování hypotéky nevznikají žádné další poplatky ani náklady.

Pro klienty, kteří podepíšou žádost o refinancování hypotečního úvěru do 30. června 2007 a čerpání úvěru zahájí do 31. prosince 2007, připravila Volksbank CZ akční nabídku:

– úroková sazba s fixací na 5 let 3,99 % p.a. (garantovaná pro úvěry do 85 % hodnoty nemovitosti se splatností do 10 let)

– poplatek za poskytnutí úvěru jednotně pouze 3 000 Kč bez ohledu na výši refinancovaného úvěru (klient tak může ušetřit až 14 500 Kč)

– nabídka platí pro všechny klienty, jimž skončí fixace úrokové sazby do konce roku 2007 a o refinancování si požádají do 30. června 2007