Volksbank CZ podpořila sportovně zábavný den pro děti z dětského domova

[Tisková zpráva] Zaměstnanci Volksbank CZ ve spolupráci s občanským sdružením Madleine v sobotu 10. září 2011 zorganizovali sportovně zábavný den s indiánskou tematikou pro děti z dětského domova Čeladná. Pro tuto příležitost využili 17 000 korun, které mezi sebou vybrali v červnu během sportovních her prostřednictvím sázek na vlastní sportovní výkony.

Dopoledne děti v Ostravě navštívily unikátní výstavu o legendárních indiánských kmenech a poté na ně čekalo odpoledne plné her a sportovních aktivit. Na nově otevřené cyklostezce kolem přehrady Olešná mohly děti závodit o hodnotné ceny na motokárách nebo in-line bruslích a ti nejmenší na kolo-běžkách.

„Podpora charitativních projektů na regionální úrovni je nedílnou součástí naší firemní filozofie,“ říká Libor Holub, předseda představenstva Volksbank CZ, a pokračuje: „Společensky odpovědná firma nemůže fungovat bez uvědomělých zaměstnanců, a proto jsem velmi rád, že na sportovním dni v červnu vznikl nápad využít výtěžek ze sázek na sportovní výkony k charitativním účelům. Zaměst-nanci se poté sami dohodli, jak budou vybrané peníze využity.“