Volksbank CZ má novou ředitelku marketingu a komunikace

[Tisková zpráva] Od srpna má Volksbank CZ novou ředitelku marketingu a komunikace. Stala se jí Renata Němcová Pixová, která má dlouholetou praxi v oblasti komunikace a marke-tingu v bankovním sektoru i renomované mezinárodní komunikační agentuře.

„Marketing a PR vnímám jako důležitý obor a efektivní nástroj komunikace se zákazníkem. Mou sna-hou bude maximálně posilovat a budovat povědomí o značce, zároveň služby Volksbank smysluplně přiblížit klientům a připravit takovou komunikaci, která vyvolá o naše produkty ještě větší zájem. Volksbank CZ je úspěšná banka a já se na novou výzvu moc těším. Na své pozici budu usilovat o zjednodušení komunikace bankovních produktů pro veřejnost a vyšší penetraci našich bankovních služeb mezi klienty,“ říká Renata Němcová Pixová, nová ředitelka marketingu a komunikace Volksbank CZ.

Ing. Renata Němcová Pixová působila od roku 2006 v Citibank Europe plc na pozici Strategic Marke-ting Manager, kde vedla tým masové komunikace a byla zodpovědná za marketingovou podporu klí-čových produktů, například kreditních karet. Předtím pracovala v mezinárodní komunikační agentuře Ogilvy na pozici Account Director. Zde navrhovala a strategicky rozvíjela komunikaci předních finanč-ních institucí. V oblasti marketingu a marketingové komunikace se pohybuje již od roku 2000.

Renata Němcová Pixová vystudovala Fakultu managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hovoří anglicky, německy a francouzsky. Ráda tráví čas se svojí rodinou, cestuje po zemích Jižní Ameriky a sportuje.

Na pozici ředitelky marketingu a komunikace nahrazuje Renata Němcová Pixová Petra Žibřida.