Volksbank CZ jde do nového roku s elektronickými výpisy

[Tisková zpráva] Od ledna roku 2010 si mohou klienti Volksbank CZ sjednat předávání bankovních výpisů novým způsobem, a to elektronicky prostřednictvím služby Internet banking. Takzvaný elektronický výpis, neboli eVýpis, je dostupný zdarma a je plnohodnotným dokladem, který klientovi umožňuje snazší a bezpečný přístup ke kompletnímu přehledu transakcí na jeho účtu.

eVýpis je další možností výpisu z účtu a rozšiřuje dosavadní způsoby předání přes Infoterminál nebo poštou. Z našeho pohledu se jedná o moderní a rychlou formu zjišťování přehledu o pohybech na účtu, přibližuje novou službu Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace Volksbank CZ. Nejedná se pouze o výpis dat z internetového bankovnictví, ale o plnohodnotný a graficky přehledně zpracovaný výpis ve formátu PDF, dodává Petr Žibřid.

Elektronický výpis si může sjednat každý klient, který má uzavřenu smlouvu o Internet bankingu. Klientovi je dostupný kdykoli po přihlášení do internetového bankovnictví v menu Elektronický archiv. Uživatel si může výpis zobrazit, uložit nebo vytisknout, výpis se zobrazuje ve formátu PDF.