Volksbank CZ inovuje hypoteční nabídku

[Tisková zpráva] Volksbank CZ od září 2011 upravuje svou hypoteční nabídku, a zpřístupňuje ji tak širší obci žadatelů o úvěry. Banka nabídne například standardní financování hypotečního úvěru až do 90 % hodnoty nemovitosti, refinancování bez doložení příjmu již po 18 měsících splácení za stejné sazby jako pro refinancování s doložením příjmů nebo konsolidaci stávající nevýhodné americké hypotéky či spotřebitelského úvěru americkou hypotékou i bez doložení příjmu s prodlouženou splatností na 25 let.

„Nabízíme klientům férové podmínky garantovaných úrokových sazeb bez následných podmínek, proto další novinkou v naší hypoteční nabídce jsou exkluzivní úrokové sazby s možností slev. Klient má nyní možnost získat exkluzivní úrokovou sazbu od 3,79 % například tím, že bude Volksbank CZ využívat jako svou domácí banku. Novým klientům nabídneme mimořádné roční splátky ve výši 10 % aktuální jistiny,“ říká Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a doplňuje: „Měníme také stan-dardní výši hypotečního úvěru. Místo původních 5 mil. korun jsme nyní zvýšili hranici na 7 milionů. Přestože jsme zvýšili hranici LTV pro standardní úvěry z 85 na 90 %, nadále poskytujeme hypotéky až do 100 %.“

Přehled hlavních změn v produktové metodice hypotečních úvěrů a amerických hypoték

•    Hypoteční úvěry

o    Zvýšení standardní výše hypotečního úvěru z 5 mil. na 7 mil. Kč

o    Maximální výše standardního hypotečního úvěru s doložením příjmu z 85 % na 90 % LTV