Volejte se svými blízkými za výhodné sazby a mějte svůj účet pod kontrolou

V Praze 28. února 2005 – Od 1. března 2005 zavádí T-Mobile dvě nové služby, které zákazníkům výrazně pomohou při snižování nákladů za telefonování. Služba Moji blízcí umožňuje vytvoření skupiny až pěti uživatelů, kteří si volají za zvýhodněnou sazbu 1,90 Kč/min (2,26 Kč vč. DPH 19%). Pomocí služby Můj limit si pak zákazník může stanovit horní hranici měsíčního účtu a je informován o jejím dosažení. „S našimi novými službami mohou být zákazníci stále v kontaktu s kým chtějí, a nemusejí se bát o výši účtu,“ říká marketingový ředitel T-Mobile Jiří Dvorjančanský a doplňuje: „Služba Moji blízcí je zajímavá tím, že přináší výhody celé skupině uživatelů – je proto určena především rodinám a malým firmám.“

Moji blízcí

S novou službou Moji blízcí si mohou účastníci až pětičlenné skupiny volat za zvýhodněnou cenu 1,90 Kč/min (2,26 Kč vč. DPH 19%). Stačí, když jednotlivá čísla/smlouvy členů skupiny jsou převedena pod jednu osobu (rodné číslo či IČ). V takto vytvořené skupině si účastníci volají za zvýhodněnou sazbu automaticky, není třeba uvádět žádné speciální předčíslí (jako např. u miniVPN). Skupina si může zvolit takový způsob vyúčtování, který jí vyhovuje – může být společné, vystavené na osobu, pod níž jsou jednotlivé smlouvy převedeny, či individuální pro každého účastníka.

Služba Moji blízcí je určena rezidenčním i firemním zákazníkům T-Mobile. Ti, kteří si službu aktivují do 31.5. 2005, za aktivaci zaplatí místo běžných 100 Kč pouhou jednu korunu (1,19 Kč vč. DPH 19%).

Podmínkou využití nové služby je užívání některého z vybraných paušálních programů T 30, T 80, T 250, T 500, Profi 100 (včetně HIT variant), Tarif Student a Happy Partner. Skupinu lze založit snadno, prostřednictvím Infolinky T-Mobile 4603. Přihlašovat a odhlašovat členy a získávat informace o stavu skupiny lze nejen na Infolince, ale i formou SMS nebo prostřednictvím služby Můj T-Mobile na Internetových či wapových stránkách t-zones.cz. Zvýhodněná sazba volání je účtována po vyčerpání volných minut.

Ceník – T-Mobile
Moji blízcí – ceník Cena v Kč Cena v Kč
bez DPH vč. DPH
Aktivace – přidání člena skupiny *) 1.00 1.19
Měsíční paušál 39.00 46.41
Měsíční paušál pro Partner SIM 0.00 0.00
Volání v rámci skupiny 1.90 2.26

*) Cena platí v rámci časově omezeného zvýhodnění do 31.5.2005, poté bude účtována běžná sazba 100 Kč (119 Kč vč. DPH)

Můj limit

Tarifním zákazníkům, které občas nepříjemně překvapí výše účtu za telefon, může ulehčit život služba Můj limit. Ta umožňuje nastavení měsíčního limitu – částky, kterou chce zákazník utratit nad svůj paušál. Na dosažení hranice je uživatel upozorněn SMS zprávou. Limit lze nastavit i na dalších kartách, které jsou vedeny v rámci jednoho Vyúčtování služeb (Partner, členové skupiny Moji blízcí…).

Služba Můj limit je vhodná také pro ty zákazníky, kteří chtějí přejít z předplacené karty na paušál, a bojí se, aby neztratili kontrolu nad svým účtem, komentuje Dvorjančanský.

Limit u vlastní karty je možno nastavit na Infolince T-Mobile 4603 ( zde je také možné nastavit limit i na další karty) či prostřednictvím samoobslužných kanálů – služby Můj T-Mobile na WAPu nebo přes SMS. Minimální výše limitu je 100 Kč, maximální 9 999 Kč. Zákazník neplatí žádný měsíční paušál za službu, účtováno je pouze nastavení, popř. změna limitu (5,95 vč. DPH) a případná SMS o dosažení limitu (5,95 vč. DPH).

Můj limit – ceník
Můj limit – ceník Cena v Kč Cena v Kč
bez DPH vč. DPH
nastavení/změ­na/zrušení limitu 5.00 5.95
Informační SMS o dosažení limitu 5.00 5.95
Potvrzující příchozí SMS 0.00 0.00
SMS odeslané na 4603 (aktivace, deaktivace, změna) 0.00 0.00

Jiří Hájek
Ředitel firemní komunikace
T-Mobile Czech Republic a.s.