Vojtěch Ščevík obchodním ředitelem Home Creditu v Česku a na Slovensku

Společnost Home Credit a. s., jeden z lídrů českého trhu spotřebitelského financování, oznamuje jmenování Vojtěcha Ščevíka novým obchodním ředitelem pro Českou republiku a Slovensko. Na této pozici nahradí Martina Vetýšku, který v Home Creditu úspěšně působil deset let a nyní se rozhodl vyzkoušet nové příležitosti.

Vojtěch Ščevík (39) přichází do skupiny Home Credit z pojišťovny Allianz, v níž zastával od roku 2006 pozici regionálního ředitele pro jižní Moravu a kde dosáhl řady obchodních úspěchů. Obchodním aktivitám, převážně v pojišťovnictví, se věnoval i v předchozích patnácti letech. Postupně pracoval na různých pozicích, včetně několika manažerských postů, v České pojišťovně a pojišťovně Winterthur.

Jako obchodní ředitel Home Creditu se bude Vojtěch Ščevík soustředit především na rozvoj obchodní sítě společnosti na českém a slovenském trhu ve vztahu ke splátkovému prodeji. V současné době je tento typ spotřebitelských úvěrů Home Credit dostupný na více než 5 000 obchodních místech napříč Českou republikou i různými segmenty.

Ke svému jmenování říká: „Věřím, že v nové pozici uplatním své dosavadní obchodní zkušenosti z oblasti finančních služeb. Home Credit má v české obchodní síti silnou pozici, kterou hodláme dále upevňovat produktovou nabídkou atraktivní jak pro koncové zákazníky, tak pro retailové partnery.“