Vodafone zlevňuje v listopadu telefony až o 1 000,- Kč a přichází s třemi novinkami a novým barevným provedením telefonu Samsung X680V.

Praha, 1. listopadu 2006: Vodafone zlevnil v listopadu více než polovinu telefonů ve svém portfoliu až o 1 000,- Kč. Novinkami v nabídce jsou: cenově nejdostupnější véčkový model od Motoroly „Motorola W220“, ve své cenové kategorii designově velmi propracovaný telefon „Nokia 2610“ a luxusní vysouvací model od Samsungu „Samsung D900“. Vodafone live! telefon „Samsung X680“ je nově v nabídce i v červeném provedení.

Motorola W220 je véčko připomínající model RAZR, určené méně náročným zákazníkům. Předností telefonu je kromě designu i velmi dostupná cena. (s tarifem Nabito 600 77,– Kč, standardní cena 1.977,– Kč s DPH).

Nokia 2610 má ve své cenové kategorii velmi atraktivní design. Její předností je kromě malých rozměrů, funkcí WAP a MMS i snadné ovládání. (s tarifem 600 za cenu 577,– Kč, standardní cena 2.577,– Kč s DPH).

Samsung D900 je výsuvný ultratenký model nahrazující Samsung Z400V. Kromě špičkového displeje má vestavěný fotoaparát s vysokým rozlišením (3,0 MPIX) a autofocusem (s tarifem 600 za cenu 7.577,– Kč, standardní cena 9.977,– Kč s DPH).

Kromě stříbrného designu Vodafone live! telefonu Samsung X680V je v listopadové nabídce i jeho červené provedení (s tarifem Nabito 600 za cenu 1.577,– Kč nebo za standardní cenu 3.977,– Kč s DPH).

V listopadu došlo k poklesu cen převážně u luxusních a technologicky vyspělých telefonů, umožňujících přístup k portálu Vodafone live!. Nejvíce zlevnily Vodafone live! telefony:

• o Samsung ZV40, který stojí s předplacenou kartou 5.977,–Kč (sleva 1 000,– Kč) nebo s tarifem Nabito 1000 pouhých 1.977,– Kč.
  • o Sony Ericsson K800i, s předplacenou kartou cena 9.977,– Kč (sleva o 1.000,– Kč), s tarifem Nabito 100 v prodeji za cenu 8.977,– Kč (sleva 600,–Kč).