Vodafone zlevnil až o 1000 Kč více jak polovinu telefonů ve své nabídce.

Dubnovou novinkou u Vodafonu je nejštíhlejší telefon na trhu Motorola SLVR L7. Ceny u luxusních modelů SonyEricsson K750i a Samsung E530 klesly o 1000 Kč. Každý druhý telefon stojí u Vodafonu pouze 7 Kč.

Žhavá novinka na posledním CeBITu Motorola SLVR L7 zaujme zákazníky, kteří touží po skutečně tenkém telefonu, ale neholdují véčkům. L7 je technologicky vyspělejším nástupcem modelu L6 a ideálně spojuje luxusní design s nadprůměrným technologickým vybavením. Vestavěný foťák se čtyřnásobným digitálním zoomem doplňuje Bluetooth, uživatelská pamět s objemem 8,5 MB a možnost hraní JAVA her. S cenově nejvýhodnějším tarifem 500 Naplno za L7 zákazníci zaplatí pouhých 7 Kč, s Vodafonekartou stojí 5 977 Kč.

Cena SonyEricssonu K750i klesla v dubnu o 1000 Kč při zakoupení s jakýmkoli tarifem Naplno. Špičkový manažerský telefon s 2MPIX fotoaparátem a paměťovou kartou (64 MB) stojí s tarifem 500 Naplno 1 577 Kč. Komu to nestačí, toho K750i překvapí také MP3 přehrávačem a FM rádiem s RDS (rádio může ukazovat nejenom názvy stanic, ale také názvy právě znějících skladeb).

Také u Samsungu E530 byla v dubnu snížena ceny o 1000 Kč při zakoupení s jakýmkoli tarifem Naplno. Samsung E530 je prvním mobilním telefonem, vyvinutým výhradně pro ženy. Mezi jeho „ženskými“ funkcemi dominuje vpravdě revoluční Růžový harmonogram neboli menstruační kalendář, funkce pro výpočet poměru výšky a hmotnosti a s tím související kalorický kalendář. S tarifem 300 Naplno stojí 2 577 Kč.

Každý druhý telefon stojí v dubnu u Vodafonu pouze 7 Kč. Za Nokii 1600 a Siemens A31 zaplatí zákazníci s jakýmkoli tarifem Naplno pouze 7 Kč, s Vodafone kartou stojí oba modely 1 977 Kč.

Ceny telefonů
Nokia N70 12,977 Kč 9,977 Kč 8,977 Kč 7,577 Kč 6,977 Kč
Nokia 9300 14,977 Kč 12,577 Kč 10,977 Kč 9,577 Kč 8,977 Kč
Siemens ES75 (EDGE modem) 4 977 Kč 4 577 Kč* 4 577 Kč* 4 577 Kč* 4 577 Kč*