Vodafone zařadil do svého portfolia exkluzivní smartphone pro firemní zákazníky

Praha, 13.12.2006 – Vodafone podporuje rozvoj svých firemních zákazníků a zařazuje do nabídky výhradně pro ně první telefon s operačním systémem Windows Mobile - Vodafone 1605. Jedná se o model HTC TyTN (Hermes) vyráběný ve Vodafone designu. Vodafone 1605 představuje skutečnou mobilní kancelář a díky podpoře služby Business e-mail plus umožňuje zákazníkům mobilní a synchronizovaný přístup k emailu.

„S Vodafonem 1605 mohou být naši firemní zákazníci neustále v kontaktu se svou firmou, zejména e-mailovou schránkou, organizérem a kontakty,“ říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel pro segment firemní klientely Vodafonu ČR a dodává „Vodafone 1605 pomáhá firemním zákazníkům zvyšovat produktivitu a efektivitu jejich podnikání, ať jsou kdekoli.“

„Zaměstnanci mnoha firem v ČR tráví většinu pracovní doby mimo kancelář. S Vodafonem 1605 tak budou mít neustálý přístup k e-mailům, kalendáří nebo speciálním firemním aplikacím,“ vysvětluje Vassili le Moigne, manažer divize mobilních technologií společnosti Microsoft ČR.

Vodafone 1605:

• mobilní a synchronizovaný přístup k emailu (Business e-mail plus)
  • připojení k internetu technologiemi HSDPA, EDGE a GPRS
  • plnohodnotná (hardwarová) klávesnice pro pohodlnou
  • operační systém Windows Mobile™ 5.0
  • Bluetooth, Wi-Fi, 2 Mpx fotoaparát/vi­deokamera

Vodafone 1605 podporuje službu Bussines e-mail plus, s kterou lze pracovat s daty uloženými v emailové schránce přímo v mobilu a kdykoli:

• číst, odpovídat a mazat emaily
  • přijímat a přikládat emailové přílohy
  • mít přístup ke kontaktům a kalendáři (včetně organizace schůzek)

Vodafone 1605 je určen pouze pro firemní zákazníky. Cena telefonu pro zákazníky se smlouvou se řídí standardními podmínkami Přestupové sady (může začínat již na 1 Kč) u zákazníků bez smlouvy závisí na zvoleném tarifu:

Vodafone 1605 není dostupný ve firemních prodejnách, ale pouze u obchodních zástupců a na čísle Vodafone firemního prodeje 800 77 77 00.