Vodafone začne ve svých prodejnách nabízet bankovní služby Raiffeisenbank a stavební spoření od Raiffeisen stavební spořitelny

[Tisková zpráva] Vodafone, Raiffeisenbank a Raiffeisen stavební spořitelna se spojily a dohromady připravily společný projekt.

Vodafone začne na čtyřech svých pobočkách nabízet kromě telekomunikačních také bankovní služby Raiffeisenbank a stavební spoření od Raiffeisen stavební spořitelny pod názvem „Vodafone Banka od Raiffeisenbank“. Zákazníci díky tomu získají nonstop kontrolu nad svým bankovním a spořicím účtem přes SMS a služby navíc zdarma.

„Spojení služeb Raiffeisenbank, Vodafonu a Raiffeisen stavební spořitelny přinese zákazníkům kromě výhod za věrnost v podobě produktů zdarma a kontroly každé transakce přes bezplatné SMS také úsporu času, protože budou mít poprvé služby operátora i banky na jednom místě,“ říká Martin Pejša, ředitel prodeje nefiremním zákazníkům Vodafone.

Vodafone Banky od Raiffeisenbank budou otevírány v menších městech se zhruba dvaceti až padesáti tisíci obyvateli. První pilotní prodejny budou otevřeny v Chrudimi, Vyškově, Klatovech a Valašském Meziříčí. V každé prodejně Vodafone Banka od Raiffeisenbank budou zaměstnanci Vodafonu vyškoleni od Raiffeisenbank a Raiffeisen stavební spořitelny. Budou certifikováni jako bankéři a zákazníkům poskytnou stejně kvalifikované služby jako pracovníci banky.

Vodafone Banka od Raiffeisenbank zákazníkům nabídne:

-    Vodafone eKonto a Vodafone Podnikatelské eKonto u Raiffeisenbank, ke kterému při obratu 15 000 korun dostanou zákazníci každý týden jeden den volání zdarma v rámci sítě Vodafone

-    možnost vkladu hotovosti prostřednictvím vkladových bankomatů

-    Vodafone kreditní kartu, s níž zákazník za každých utracených 2000 Kč v následujícím měsíci získá volání v síti Vodafone po celý víkend zdarma

-    neustálou kontrolu pohybu peněz prostřednictvím SMS doručených zdarma po každé transakci na bankovním účtu

-    bezpečné internetové a SMS bankovnictví zdarma, eKonto bylo letos počtvrté v řadě vyhlášeno nejlepším účtem v České republice

-    kompletní portfolio telekomunikačních služeb Vodafone

-    výhodné stavební spoření od Raiffeisen stavební spořitelny, k němuž zákazník získá 3 měsíce internetu v mobilu zdarma

Služeb a výhod Vodafone Bank od Raiffeisenbank budou moci využívat noví i stávající zákazníci Vodafonu. Více informací naleznete na www.vodafone.cz/rb