Vklady na Oranžovém kontě přesáhly 2,25 mld. korun, úroková míra setrvává na 2 %

11. února 2003

Přes opětovné snížení úrokových sazeb ČNB ke konci ledna udržuje ING úrokovou míru u spořicího účtu Oranžové konto na nezměněné úrovni 2 % p. a. Zájem klientů o tento produkt dokazuje celková výše vkladů, která již přesáhla dvě a čtvrt miliardy korun.

Oranžové konto stále patří k nejvýhodněji úročeným spořicím účtům bez výpovědní lhůty na českém trhu. Oproti konkurenčním produktům se produkt ING vyznačuje zajímavou výší zhodnocení a neomezenou disponibilitou.

Hlavními výhodami spořicího účtu Oranžové konto jsou:

• Vysoká úroková míra (2 %)

• Žádná výpovědní lhůta

• Nulové poplatky za vedení účtu i za jednotlivé transakce

• Není potřeba měnit stávající banku, peníze lze převádět ze současného účtu

• Pohodlné ovládání účtu přes bezplatnou telefonní linku 800 159 159 nebo klientské centrum ING Oranžový dům

• Vysoká bezpečnost

• Stabilita a síla ING, jedné z největších finančních skupin ve světě

Otevření i manipulace s Oranžovým kontem se odehrává bez jakékoliv návštěvy banky. Vklady a výběry se totiž provádí pomocí telefonu – prostřednictvím telefonického kontaktního centra ING.

ING působí v 65 zemích světa a má více než 50 miliónů klientů. Z hlediska tržní kapitalizace je jednou z největších finančních skupin na světě. V České republice působí od roku 1991 v oblastech pojišťovnictví, bankovnictví a správy aktiv. Mimo jiné nabízí ING služby komerčního a investičního bankovnictví, jako například půjčky, cash management, treasury či leasing. V roce 2001 vstoupila také na trh retailových produktů svým spořicím účtem Oranžové konto.