Vítězství týmu stolních tenistů LBBW Bank CZ na Cardopen Prague 2009

V LBBW Bank se najdou nejen nadšení golfisté, ale i výborní hráči stolního tenisu. LBBW Bank CZ finančně podporuje ČMKV – Českomoravský klub veteránů ve stolním tenise a hráči se odměňují výbornými výsledky.

LBBW Bank CZ podporuje Českomoravský klub veteránů ve stolním tenisu

Hráči stolního tenisu LBBW Bank vyhráli již potřetí v řadě turnaj pořádaný v rámci bankovních her Cardopen Praha 2009. Turnaj se konal 5. září a i za průměrného počasí byla akce úspěšná a nálada soutěžících výborná. Dvoučlenný tým, v sestavě Jiří Šimberský a Sam Krauz, postupně zvítězil nad 4 týmy a zdolal ostatní silné soupeře z finančního sektoru.

LBBW Bank se zúčastnila celkem deseti velkých turnajů v deseti regionech ČR, kde hrálo cca 500 účastníků v každém turnaji.

V rámci Cardopen Praha 2009 se představil také tým fotbalistů z LBBW Bank a také oni se mohou pochlubit vítězstvím v turnaji.

LBBW Bank podporuje vybrané sportovní akce a jsme pochopitelně nadšeni, pokud navíc borci v našich barvách vítězí! dodává s úsměvem Martina Lambert, ředitelka marketingu a komunikace LBBW Bank.