Věrnostní program pro klienty ČMSS

Největší česká stavební spořitelna ČMSS spravuje více než 1,5 milionu smluv o stavebním spoření. Důvěra a spokojenost klientů s nabízenými službami patří v oblasti klientského servisu ČMSS k nejvyšším prioritám. Důkazem toho, že si ČMSS svých klientů opravdu váží, je rozsáhlý věrnostní program pro stálé klienty. První letošní akcí vyhlášenou v rámci tohoto programu byla věrnostní prémie při uzavření následné smlouvy ve výši 0,5 % cílové částky, kterou mohou zájemci získat ještě do konce června. Novinkou je nyní také

Šeková knížka pro věrné klienty ČMSS

Každý klient ČMSS, který v období od 20. května do 31. října 2002 uzavře s ČMSS následnou smlouvu na minimální cílovou částku 160 tisíc Kč nebo smlouvu o překlenovacím úvěru či úvěru ze stavebního spoření, získá při podpisu návrhu smlouvy Šekovou knížku s poukazy na slevu zboží a služeb u vybraných partnerů ČMSS. Ke všem výhodám, které stavební spoření nabízí jak ve fázi spoření, tak i při čerpání překlenovacího úvěru nebo úvěru, tak nyní věrní klienti ČMSS mohou získat i výhody v podobě nejrůznějších slev. S pomocí Šekové knížky mohou ušetřit při pořizování bytových a zahradních potřeb, zájezdů, mobilních telefonů, kvalitního oblečení i pojištění. Ale to ještě není všechno! Šeková knížka obsahuje navíc i prémiovou poukázku na Kartu klienta ČMSS, která opravňuje k zvýhodněnému nákupu stavebního materiálu, potřeb, zařízení a služeb pro bydlení u několika tisíc specializovaných obchodů v celé ČR. Slevové poukázky v Šekové knížce věrného klienta ČMSS platí až do 31.12.2002, takže ten, kdo je neuplatní v průběhu roku, může s nimi výhodně nakoupit vánoční dárky pro své blízké.

S Šekovou knížkou věrného klienta ČMSS lze ušetřit i několik tisíc korun!

Základem obchodní strategie ČMSS je dlouhodobé odborné poradenství, které nekončí podpisem smlouvy s klientem, naopak pokračuje často i po vyřešení jeho bytových potřeb. ČMSS tak v loňském roce zaznamenala výrazný nárůst tzv. následných smluv a v letošním roce očekává, že se jejich podíl na celkovém počtu smluv bude dále zvyšovat.

Praha, 13. května 2002

Mgr. Pavla Paseková