Vánoční soutěž pro držitele platebních karet Eurocard-MasterCard a Maestro

Společnost Europay International zahájila novou soutěž pro držitele karet Maestro a Eurocard-MasterCard.

8. listopadu 2001
Podpořit bezhotovostní platby kartou u obchodníků má za cíl nová soutěž, kterou na poslední dva měsíce letošního roku připravila společnost Europay International.

Od počátku listopadu do konce prosince mají majitelé karet Eurocard-MasterCard a Maestro možnost zúčastnit se nové vánoční soutěže podporující bezhotovostní platby soutěží každý, kdo během tohoto období uskuteční platbu kartou za zboží nebo služby přesahující 400 Kč.

Pro účastníky soutěže jsou připraveny dvě hlavní ceny po 50 000 Kč a dále čtyři sta cen po 1000 Kč (vždy 200 za jeden měsíc). Padesátitisícové ceny získává zákazník, který za dané období utratí nejvíce peněz, a dále ten, kdo použije svoji kartu k bezhotovostním platbám nejčastěji. Obdobný způsob jako v tomto druhém případě je uplatněn i u tisícikorunové výhry. Výhercem tisíci korun se stává vždy dvě stě soutěžících v každém z obou měsíců soutěže, kteří během daného herního měsíce použijí svou platební kartu k platbám nejčastěji.

Držitelé platebních karet Eurocard-MasterCard a Maestro jsou o soutěži informováni dopisem vloženým k výpisu z účtu posílanému jejich bankou, celá akce je ovšem podpořena i informační kampaní spočívající z letáků, rozhlasového spotu, citylightů umístěných v šedesáti stanicích metra. Zmíněné letáky a další upoutávky na soutěž jsou umístěny v obchodních centrech (na pokladnách, pásech, vozících a ve větších obchodech i jako samolepky na podlaze) či u benzínových pump, přičemž v patnácti největších obchodních centrech budou po první dva listopadové víkendy hostesky poskytovat informace i malý dárek těm, kteří platí kartou vydanou Europay International vánoční svíčku a blahopřání do nového roku.

Informace o soutěži mohou držitelé karet nalézt i na stránkách www-mastercard-soutez.com a www.maestro-soutez.com.

Soutěže se účastní držitelé platebních karet Maestro a Eurocard-MasterCard starší osmnácti let, jejichž karta je vydána některou z těchto členských bank: Česká spořitelna, ČSOB, ČSOB divize Poštovní spořitelna, eBanka, GE Capital Bank, HVB Bank Czech Republic, Komerční banka, Plzeňská Banka, Raiffeisenbank, Raiffeisenbank im Stiftland eG pobočka Cheb, Union banka a Volksbank CZ.