Vánoční provozní doba poboček ČSOB a transakce na konci roku

[Tisková zpráva] O Vánocích a na Nový rok upravila ČSOB otevírací doby svých poboček, které budou během státních svátků uzavřeny.

Na Silvestra bude pracovní doba zkrácena do 13:00. Klienti, kteří budou chtít poslat platební příkaz do jiné banky tak, aby byl připsán na účet příjemce ještě během letošního roku, musí zadat platbu nejpozději do 30. 12. 2009. Převody v rámci skupiny ČSOB budou se stejným termínem splatnosti uskutečněny i při zadání platby elektronicky 31. 12. 2009 do 18:00.

Celá pobočková síť ČSOB bude ve dnech 24. – 27. 12. 2009 a 1. 1. 2010 uzavřena. Na Silvestra, ve čtvrtek dne 31. 12. 2009, bude pracovní doba omezena pouze do 13.00 hodin. Během ostatních pracovních dnů platí standardní provozní doba všech poboček.

S obdobím konce roku jsou také spojené poslední možné termíny, kdy klienti mohou podat příkaz k úhradě, aby byla platba připsána na účet banky příjemce ještě do konce letošního roku. Převody plateb v rámci skupiny ČSOB ČR (ať již příkazů k úhradě či inkasu) mohou klienti zadat nejpozději 31. 12. (na pobočce do 12:00, elektronicky do 18:00). U příkazů k úhradě ve prospěch účtů vedených v jiných tuzemských bankách platí totéž s nejzazším termínem podání 30. 12. 2009 (podané na pobočce do 17:00, elektronicky do 18:00).

CSOB_oteviraci doba