Vánoční provozní doba poboček ČSOB a transakce na konci roku

[Tisková zpráva] Během vánočních svátků upravila ČSOB otevírací doby svých poboček. O státních svátcích budou pobočky zcela uzavřeny. Na Silvestra bude pracovní doba zkrácena.

Celá pobočková síť ČSOB bude ve dnech 24. – 26. 12. 2010 a 1. – 2. 1. 2011 uzavřena. Na Silvestra, v pátek dne 31. 12. 2010, bude pracovní doba omezena pouze do 13 hodin. Během ostatních pracovních dnů platí standardní provozní doba všech poboček.

S obdobím konce roku jsou také spojené poslední možné termíny, kdy klienti mohou podat příkaz k úhradě, aby byla platba připsána na účet banky příjemce ještě do konce letošního roku. Převody plateb v rámci skupiny ČSOB ČR (ať již příkazů k úhradě či inkasu) mohou klienti zadat nejpozději 31. 12. 2010 (na pobočce do 13 hodin, elektronicky do 18 hodin). U příkazů k úhradě ve prospěch účtů vedených v jiných tuzemských bankách platí totéž s nejzazším termínem podání 30. 12. 2010 (podané na pobočce do 17 hodin, elektronicky do 18 hodin).