Vánoční dárek od GE Money Multiservis: k nákupu na splátky encyklopedie zdarma

Každý, kdo do konce roku 2007 nakoupí na splátky s využitím úvěru od GE Money Multiservis, získá zdarma vánoční dárek – obsáhlou encyklopedii Česko A-Z Universum v hodnotě 1399 Kč. Nabídka, která se vztahuje i na úvěry s nulovou akontací, je určena všem, kteří chtějí v předvánočním období odlehčit napjatému rodinnému rozpočtu.

Speciální vánoční nabídka GE Money Multiservis je dostupná na více než 2000 obchodních místech po celé České republice. Ve vybraných obchodních řetězcích jako je například Tesco, Ikea, Makro, Datart či Euronics obdrží klienti knihu přímo na místě po podepsání smlouvy, v ostatních případech jim bude obratem zaslána poštou.

„Pořízení zboží na splátky je výhodné zejména proto, že spotřebitelům umožňuje, aby svá nákupní

rozhodnutí činili na základě reálných potřeb a v době, kdy nastanou. Nemusí tak čekat, až naspoří potřebnou sumu, nebo mohou své úspory vynaložit jiným způsobem. Zvláště pak v období Vánoc, kdy jsou výdaje většiny lidí ve srovnání se zbytkem roku nadprůměrné, může splátkové financování pomoci řešit dočasný nedostatek na straně jejich příjmů,“ říká Rudolf Sehnal, marketingový manažer GE Money Multiservis, a dodává: „Hodnotnou encyklopedii, kterou lze nyní zdarma získat i k spotřebitelským úvěrům s nulovou akontací, mohou klienti využít jako vánoční dárek, a o to více ušetřit.“

Encyklopedie Česko A-Z Universum, která má 512 stran a váhu 3 kilogramy, obsahuje 8000 abecedně seřazených hesel, portréty 3500 osobností, profily 2000 měst a celkem 2500 fotografií. Zabývá se také událostmi a dokumenty, které utvářely dějiny.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce nákupy za více než 9,6 miliard korun, a potvrdila tak vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje.