V roce 2006 kupovali zákazníci GE Money Multiservis nejčastěji televizory, mobilní telefony a pračky

Televizory, mobilní telefony a pračky financovali v roce 2006 nejčastěji zákazníci společnosti GE Money Multiservis, lídra splátkového prodeje v České republice. Mezi další oblíbené zboží patřil nábytek a ledničky. Výrazně vzrostl počet aktivně využívaných kreditních karet MoneyCard – v meziročním srovnání to bylo o téměř 55 %. Během prosince 2006 přesáhl jejich počet 200 000 a na přelomu roku se dostal na kulatých 222 222.Téměř 923 000 korun byla loni rekordní profinancovaná částka jednou kreditní kartou.

Téměř všechny rekordní nákupy byly v loňském roce soustředěny do období Vánoc. Nejúspěšnějším dnem z hlediska profinancované částky prostřednictvím produktů Multiservis úvěr, kreditní karty MoneyCard a nákupní úvěrové karty O.K., téměř 55 miliónů korun, byl 21. prosinec. O den později padl další rekord, když byl dosažen největší počet nákupů v jednom jediném dni – téměř 18 000.

Nejúspěšnějším týdnem podle objemu financovaných nákupů bylo období od 18. – 24. prosince, kdy se částka vyhoupla na více než 283 milionů korun. V týdnu od 30.10. – 5.11. bylo uskutečněno nejvíce nákupů – téměř 88 000.

„Celkem ve třech krajích České republiky padla v roce 2006 hranice jedné miliardy korun profinancovaného zboží některým z produktů GE Money Multiservis. Nejlépe si vedla Praha, kde se celková částka dostala téměř na hranici 1,5 miliardy korun. Za ní je pak Moravskoslezský a Ústecký kraj,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Money Multiservis Charlie Coode.

Společnost GE Money Multiservis získala v soutěži Zlatý Měšec, ve které veřejnost hlasuje o nejoblíbenější finanční instituci, v kategorii Úvěrová společnost 1. místo. GE Money Multiservis patří v historii soutěže Zlatý Měšec ve své kategorii k nejúspěšnějším společnostem, v roce 2003 získal 1. místo, o rok později byl stříbrný a nyní vystoupil opět na stupeň nejvyšší a získal zlato.