V říjnu se nejvíce prodávaly motorové pily a pneumatiky

Nástup podzimu se projevil i v internetovém obchodním centru KASA.cz, který provozuje společnost EUROCOMM Group s.r.o. V říjnu byl zaznamenám největší nárůst zájmu o motorové pily a zimní pneumatiky.

Zahradní technika je žádaným sortimentem především v jarních a podzimních měsících. Teď na podzim, kdy končí vegetační období, se zvyšuje zejména prodej motorových pil. Letos byla poptávka rekordní, a tak se motorové pily a motorové kosy staly zbožím měsíce října na KASA.cz. Nejvíce se prodávaly motorové pily značek Homelite a Grizzly. Zvýšený zájem byl patrný i v našich zahraničních pobočkách, říká Martin Kasa, ředitel společnosti EUROCOMM Group.

Druhou příčku v růstu zájmu zákazníků zaujaly zimní pneumatiky. Čeští motoristé si již zvykli, že na internetu nakoupí nejen pneumatiky, ale také litá kola nebo ocelové disky mnohem levněji, než v prodejnách kamenných. Nákup pneumatik přímo v pneuservisu není pro zákazníky většinou příliš výhodný. Nechceme konkurovat pneuservisům. My prodáváme pneumatiky, oni zajišťují servis. Zákazníkům, kteří si objednají pneumatiky i s disky, dodáme zboží již smontované a vyvážené, komentuje situaci Martin Kasa.

V dalších měsících očekávají zástupci internetového obchodního centra KASA.cz nárůst prodeje oblíbeného vánočního zboží. Martin Kasa dodává: Dlouhodobě nejoblíbenějším zbožím v adventním čase jsou digitální fotoaparáty a přenosné audio přehrávače.