V prosinci dosáhly výsledky ČSOB Leasing rekordní výše

Praha, 30. 1. 2006 – V posledním měsíci loňského roku dosáhl ČSOB Leasing historicky rekordního měsíčního obratu, když uzavřel obchody v celkové hodnotě 2,3 miliardy korun. Společnosti se tak poprvé podařilo překonat hranici měsíčního objemu obchodů 2 miliardy korun.

Rekordního výsledku bylo dosaženo jak v obratu, tak v počtu smluv. Zákazníci uzavřeli v prosinci celkem 2 800 smluv, což je o 35 procent více než v posledním měsíci roku 2004. Prosincový obrat v meziročním srovnání vzrostl o 30 procent a o 36 procent oproti listopadu 2005.

Jako již tradičně, i loňský prosinec byl ve znamení vysokého zájmu zákazníků o financování automobilů. Naše společnost v tomto období uzavřela více než 2000 smluv na nová i ojetá auta. Na tomto významném nárůstu obratu se však podílely veškeré námi financované komodity, zejména pak stroje a zařízení, kde se nám podařilo dosáhnout rekordního obratu ve výši přes 1 miliardu korun , řekla obchodní ředitelka ČSOB Leasing Andrea Kupková. Dlouhodobě vysoký zájem o služby ČSOB Leasing však tentokrát předčil naše očekávání. Prosincové výsledky jsou předzvěstí velmi dobrého výsledku celého roku 2005 a současně potvrzují fakt, že leasing je výborným a zákaznicky vyhledávaným finančním produktem, doplnila Andrea Kupková.