V Praze na Strossmayerově náměstí otevřena již 18. pobočka Volksbank CZ

V pondělí 1. prosince 2003 zahajuje svůj provoz 18. pobočka Volksbank CZ, a. s., v České republice. Zároveň se jedná již o čtvrtou pobočku v Praze. Pobočka se nachází na Strossmayerově nám. 11.

Jedná se o plnohodnotnou pobočku poskytující veškeré bankovní služby s rychlou a kvalitní obsluhou a přátelským přístupem ke klientům. Je zaměřena na malé a střední podniky a na privátní klientelu.

„Obchod nečeká, proč byste měli Vy?“ – motto právě probíhající kampaně je viditelné ve všech pobočkách Volksbank – delší než desetiminutové čekání na kontakt ze strany pracovníka banky znamená připsání stokoruny na účet klienta vedený u Volksbank. Moderní vybavení a nejnovější technologie dovolují Volksbank zaručit takto rychlost obsluhy svých klientů.

Volksbank je nyní v Praze přítomna ve čtyřech pobočkách (kromě Strossmayerova náměstí také ve Spálené 8, na Václavském nám. 1 a Vinohradské 40). V krátké době bude otevřena také pátá pražská pobočka Volksbank – ve Valentinské 20/10 (v blízkosti ul. Kaprova). Šestým obchodním místem je regionální centrála v Lazarské ul. 8, jež je k dispozici firemní klientele. Dynamická expanze v České republice bude pokračovat i v následujících letech.