V Poštovní spořitelně prázdniny neskončily !!!

V Poštovní spořitelně začaly 15. září další prázdniny. Tentokráte se nejedná o dobrou zprávu pro školáky, ale pro všechny nové klienty Poštovní spořitelny. Pokud si totiž klient založí do konce tohoto roku jakkýkoliv druh účtu u Poštovní spořitelny – tj. postžirový pro fyzické osoby nebo postkonto pro podnikatele – čekají na něj půlroční poplatkové prázdniny.

Znamená to, že účet bude veden zdarma po dobu šesti měsíců od uzavření smlouvy s Poštovní spořitelnou. Jediné, za co klient v tomto období zaplatí je výběr z bankomatu. Během bezplatného půlroku mohou noví klienti Poštovní spořitelny ušetřit v průměru od zhruba 60 Kč až po několik set Kč měsíčně. Tato částka je závislá na zvoleném programu. K postžirovému účtu jsou klientům nabízeny alternativy šesti programů – Klasik, Rodina, Plus. Senior, Junior a Elektron a k účtům určeným pro podnikatele tzv. postkontu existují alternativy tři – Start, Elektron a Max.

Již v minulosti proběhly podobné akce v rámci Poštovní spořitelny, ale toto je poprvé, kdy jsou poplatkové úlevy aplikovány na celou škálu nabídky běžných účtů Poštovní spořitelny. Dříve byly orientovány na konkrétní segment – např. juniory, seniory, podnikatele apod.