V OBECNÍM DOMĚ SE SETKAL VÝCHOD SE ZÁPADEM

Ve čtvrtek 19. dubna se ve Smetanově síni Obecního domu v Praze uskutečnil galavečer, jenž byl vyplněn tématickým koncertem ´Setkání Východu se Západem´. Vrcholem programu bylo vystoupení Českého národního symfonického orchestru. Vše proběhlo pod záštitou firmy Deloitte. Organizaci večera zajistila společnost ARENA Conference Services.

Programu večera v Obecním domě dominovalo vystoupení Českého národního symfonické orchestru pod vedením Paula Freemana. Výjimečným zážitkem bylo vystoupení světově renomovaného korejského pianisty Ji-Younga, v jehož podání mohli zúčastnění vyslechnout Griegův koncert pro piano v A moll. Koncertní program byl koncipován tak, aby posluchače seznámil s hudebními díly, jež vynikajícím způsobem spojují unikátní kulturní aspekty východní a západní tradice. Tomuto zadání odpovídalo zařazení Dvořákova Slovanského tance č. 15 i výběru z tvorby mladé korejské skladatelky Jee-Young Kim. Hudební večer byl uzavřen předehrou k Vilému Tellovi od Gioacchina Rossiniho.

Od roku 1989 zaujímá Deloitte přední místo na trhu služeb v oblasti účetnictví, auditu, daní a poradenství v oboru řízení podniků.

Organizace a realizace slavnostního večera byla svěřena společnosti ARENA Conference Services s.r.o., která má v této oblasti letité zkušenosti. Specializuje se na produkční činnost v oblasti společenských akcí, kongresů a konferencí, incentivních programů, teambuildingů a obdobných typů akcí. Za dobu svého působení připravila pro své klienty stovky akcí v tuzemsku i zahraničí.