Územní pracoviště PSSZ v Mečislavově ulici v Praze 4 se stěhuje a mění název

Od středy 18. listopadu do pondělí 23. listopadu 2009 se Územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení v Mečislavově ulici v Praze 4 (ÚP PSSZ) pro veřejnost dočasně uzavře. Důvodem je stěhování do nové budovy na adrese Olšanská 3, 130 00 Praha 3. Nyní sídlí v ulici Mečislavova 414/11, 140 16 Praha 4. Klienti si své požadavky z oblasti sociálního zabezpečení budou moci vyřídit opět od úterý 24. listopadu 2009 již na nové adrese.

Po dobu stěhování územního pracoviště budou moci klienti využít podatelnu ÚP PSSZ na stávající adrese do 16. listopadu 2009 a od 18. listopadu již na nové adrese v Olšanské ulici. Od 25. listopadu zahájí také provoz pokladna ÚP PSSZ.

Současně s přestěhováním územního pracoviště se změní jeho dosavadní název, a to na Územní pracoviště PSSZ – I, Praha 3, Olšanská.

Po přestěhování do Olšanské ulice zůstanou telefonní čísla územního pracoviště, elektronická adresa a čísla účtů stejná. Nezmění se ani úřední hodiny, pro veřejnost bude ÚP PSSZ dostupné každý pracovní den.

Nové sídlo je dobře dostupné hromadnou dopravou a na nové adrese bude moci klientům poskytnout rychlejší, modernější a celkově komfortnější služby. Přestěhovaní přinese také finanční úsporu nákladů za nájemné. Od 1. 1. 2007 si mohou Pražané vybrat, na kterém územním pracovišti PSSZ si vyřídí své sociální zabezpečení.

Děkujeme našim klientům za pochopení.