Územní pracoviště PSSZ pro Prahu 1 omezilo služby veřejnosti

Od čtvrtka 26. října do úterý 31. října 2006 je územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení pro Prahu 1 zcela uzavřeno pro veřejnost. Stěhuje se totiž do nových prostor tak, aby od 1. listopadu 2006 mohlo poskytovat kompletní služby z oblasti sociálního zabezpečení na nové adrese: Vyšehradská 1376/43, 128 00 Praha 2.

51 zaměstnanců ÚP PSSZ pro Prahu 1 dosud sídlilo na třech různých místech v pražských ulicích Provaznická, Vodičkova a Vyšehradská. Jedno pracoviště, kde budou všichni zaměstnanci pohromadě, je zárukou rychlejšího servisu klientům a efektivnější spolupráce v samotném úřadu. Lidé si tak budou moci vyřídit své sociální zabezpečení na jednom místě a ušetří tak čas i peníze.

Po přestěhování bude ÚP PSSZ pro Prahu 1 pro veřejnost stejně jako všech ostatních 91 pracovišť ČSSZ v celé České republice otevřeno každý pracovní den, a to v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 h a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin. Telefonní číslo ústředny bude 221 489 111, adresa elektronické podatelny pak posta.1a@cssz.cz.

Nové prostory ve Vyšehradské ulici bude mít Pražská správa sociálního zabezpečení v pronájmu za cca 260 000 korun měsíčně, využije se přitom stávající nábytek ÚP PSSZ pro Prahu 1.

Našim klientům děkujeme za pochopení.